Az első itt töltött hetemet a Prezinél töltöttem. Soha nem gondoltam volna, hogy újra szeretnék alkalmazott lenni, de egy startupnál teljesen más dolgozni, itt nem érzed, hogy megfojtanak - és talán pontosan ezzel magyarázható az is, hogy volt nap, hogy 4 után mentem el, miközben elég lenne pár órákat bent töltenem. Magával ragad, motivál, és ilyet már bizony rég éreztem. Teljes képet viszont csak akkor tudok kapni az egészről, ha bent vagyok. Ezt a hetet a Ustreamnél töltöm, utána egy hét LA, majd 2 hét újra a Prezinél, amikor belemerülhetek az ő közösségi média tevékenységükbe is - aztán újra a Ustream-et látogatom meg.

Tanulni jöttem ide, fejlődni, úgyhogy alig várom az új tapasztalatokat és azt, hogy egy picit én is "dolgozhassak". Ma délután Árvai Péterrel, a Prezi egyik alapítójával megyek jógázni, aztán együtt vacsorázunk. Tudjátok, ő az, akit Obama fogadott, ugyanis a Prezi csatlakozott a ConnectED iskolai programhoz.

DSC_0429.jpg

A mai napomat az Amazon Web Services (AWS) Pop-up loftjában kezdtem, amiről pár képet össze is állítottam nektek. A funcheap oldalon találtam az ingyenes programok között a hírt, hogy június 4-e óta elérhető az Amazonos srácok - többnyire fejlesztők, programozók - tudása, akik lelkesen segítenek az érdeklődőknek, ráadásul időpont foglalható olyan szakemberekhez, mint Werner Vogel - az Amazon CTO-ja. Több workshop is zajlik egy időben, nem meglepő módon teltházzal.

Wikipédia: Az Amazon Web Services (röviden AWS vagy Amazon WS)
az Amazon.com által az interneten kínált szolgáltatások gyüjteménye
amelyek egy 
felhő alapú platformot alkotnak. 
Az ismert felhasználók között megtalálható a NASABarack Obama kampánya,
Pinterest, a Netflix és a CIA.

Screen Shot 2014-06-23 at 12.08.05.png

DSC_0424.jpg

DSC_0425.jpg

DSC_0433.jpg

DSC_0435.jpg