Tudom milyen türelmetlennek lenni. Mindent tönkretesz: a pillanatokat, a napjaidat, mindent, mert már ott akarsz lenni, amire még meg sem értél. Bízz abban, hogy van tökéletes időzítés, ami téged támogat, téged erősít, mert azt akarja, hogy el tudd viselni azt, ami rád vár. Hogy meg tudj birkózni vele, hogy fel tudd vele venni a kesztyűt, de hidd el, minden napnak jelentősége van. Egyetlen nap sem történik meg véletlenül, egy találkozás, egy benyomás mindent megváltoztathat. Megváltoztathatja a gondolataiadat, azok meg az életedet. Tiszteld a pillanatot, tiszteld, ha még nem hozta azt, aki majd segít, mert fogja. Csak bízz benne. És ha ott lesz, ha megérkezik, csak mosolyogj, hiszen az, hogy nem vagy egyedül, mindig beibizonyosodik - még akkor is, amikor rohadtul úgy néz ki, hogy senki sincs melletted. Csak várj. Türelmesen, és addig, amíg egyedül vagy ahelyett, hogy önsajnáltatnál, nézz körbe az életedben. Nézd meg a kapcsolataidat, nézd meg az érzéseidet, azt, hogy miért nem haladsz egyről a kettőre, és mindent érteni fogsz. Ha az élet magadra hagy, nem véletlenül teszi. Célja van vele, tanítani akar, segíteni, ugyanis zajban nem hallod meg azt, amit meg kell hallanod - de aki egyedül van, annak kinyílik a szeme, az mindent látni fog. Látni fogja a leckéket, az okokat, és a szívét - a saját szívét. 

large_31.jpg

Valójában mindig egyedül vagyunk, bármilyen nehéz is ezt elfogadni, ez az egyetlen dolog az, ami biztos és állandó. Ezért fontos, hogy elfogadd magad, hogy úgy legyél boldog, ahogy vagy, ha pedig bármi bánt, mindent tőled telhetőt megtegyél azért, hogy változz. Onnantól, hogy fel mered szakítani a régi sebeket, minden meg fog változni. Már nem fogsz félni semmitől, mert tudod, mindenhez van elég erőd. Onnantól nem menekülsz kapcsolatokba, barátságokba, ugyanis kétszer meggondolod, hogy kinek az energiáját engeded az életedbe. Nem leszel rászorulva arra, hogy toxikus, beteg barátságokat tarts az életedben csak azért, hogy ne legyél egyedül. Nem fog érdekelni. Szelektálni kezdesz, hiszen inkább leszel egyedül, mint olyanokkal, akik megölnek. Ugyanis bármit mondasz, azok, akik körülöttünk vannak, meghatározzák az életünket. Egyetlen jól elhelyezett mondatukkal összetörhetnek hetekre, hónapokra, kimozdíthatnak abból a FLOW-ból, amiben eddig voltál, ami vitt előre - pedig nem akarnak ők rosszak, egyszerűen csak mások, mint te. Aki tudatos, az megválasztja, hogy kikkel veszi magát körbe. Onnantól pedig, hogy nem kerüli kényszeresen az egyedüllétet, minden meg fog változni: hirtelen elmaradoznak mellőle az energiavámpírok, az utcán már csak azokkal fut össze, akik támogatják, akik jót akarnak neki, akik hisznek benne. 

Figyelj oda arra, hogy milyen zenét hallgatsz, hogy milyen sorozatokat nézel, hogy milyen helyekre jársz, ugyanis minden nagyban befolyásolja azt, amilyen a kedved - ugyanis mindig az vagy, amilyen a kedved. A kedved alakít mindent, az dönti el, hogy kedvesen tudsz-e szólni valakihez, vagy sem. Azon áll vagy bukik, hogy türelmes vagy-e, attól függ, hogy becsukod-e a szemed, és a telefonodat babrálva elsétálsz-e a nagy Ő mellett? Már ha hiszel abban, hogy van ilyen..