Az élet mindig tesztel. Kísért, mert tudni akarja, hogy valójában mennyire hiszel az álmodban. Feladnád másért? Az csak azt jelentené, hogy nem hiszel a saját megérzéseidben, és arra kárhoztatod magad, hogy beérd kevesebbel is.. Miközben előtted a világ. 
712f43b1863fff6c0d664e98470d8859.jpg
A minap kaptam egy megkeresést egy műsor kapcsán, amire egyértelmű nemmel válaszoltam. A barátaim nem értették, mondták, hogy dehát milliókat fizetnének, és még többen ismernének az országban, és nem értették, hogy én miért nem értem őket. Soha, egy pillanatig sem a hírnévért csináltam azt, amit. Nem azért kezdtem el írni, és a mai napig nem azért írok - másképp egy erős nyomás lenne rajtam, ami megfelelési kényszerrel fűszerezve felőrölne. Nem azért állok színpadra egy-egy motivációs előadás alkalmával elétek, mert az a vágyam, hogy mindenki ismerjen. Több ezren láttatok élőben az elmúlt egy évben országszerte. Tökéletesen tudjátok, hogy nem érdekel. Egy dolog számít: a saját életemet használni arra, hogy más is felismerje a saját hangját, és elkezdjen hallgatni rá. Az, hogy ez most írás vagy beszéd által valósul meg, már tök mindegy. A késztetés miatt csinálom, nem a pénzért. A pénz számomra csak a szabadságot jelképezi, azt, hogy a nyarat Amerikában tölthetem, ott, ahova egy másik késztetés 4 éves korom óta üldöz. Ha valami ennyire erős az életemben, az nem ok nélkül történik. Ott valaminek lennie kell.. Nyáron pedig három teljes hónapom lesz arra, hogy rájöjjek, hogy mi az. 
 

Az, hogy mennyire vagy tudatos, rajtad múlik. Én tudom, hogy mi a cél, és nem adom alább. Egyre inkább körvonalazódik az, hogy mit akarok, és nem teszek le róla, mert tudom, hogy működik. Ha megtenném, az azt jelentené, hogy a saját erőmben sem hiszek. Egy percig sem aggódom a jövőm miatt, ugyanis magabiztosan haladok azon az úton, amit az élet elém rak. Jönnek a megérzések, hallgatok rájuk, és az elmúlt években még mindig csak jó helyre tereltek. Attól, ha folyton csak aggódnék, hogy mi lesz holnap, csak magamnak ártanék. Miért is kellene tudnom azt, hogy mi lesz holnap? Eddig még mindig akkor oldódott meg minden, amikor tettem a dolgomat, és haladtam előre. A problémák megoldódnak maguktól, csak hinni kell benne. Ez az elmúlt hónapokra tökéletesen igaz volt. 
b841a936e867a4579febf8cc6e95a35d.jpg
Nyugodj meg. Minden rendben lesz. Bíznod kell abban, hogy vannak megérzéseid és meg tudod hallani őket. Bíznod kell magadban, abban, hogy rájuk hallgatva csak egy helyre juthatsz, oda, ahol neked a legjobb. Bíznod kell az útban, mert az csak a tiéd, senki sem veheti el tőled. Nem kell féltened, nem kell rettegned, hiszen senki más nem tudna úgy járni rajta, ahogy te. Megpróbálhatják, de sohasem fog menni nekik. Te csak a célra figyelj, és bármi történik, még véletlenül se kérdőjelezd meg azt az érzést, ami évek óta vezérel. Hallgass rá, mert az az igazi hang, az, ami haza fog vezetni. Oda, ahol végül otthon fogod érezni magad. 
kotelek.jpg
Az Összekötve folytatása
már előjegyezhetőhttp://bit.ly/ELŐRENDELHETŐ-ITT
De lehetsz bizalmatlan. Ne hallgass a megérzéseidre. De ne lepődj meg, ha sorra követed majd el a hibákat. Kilépsz az életedből, és végignézed, ahogyan szépen lassan meghalsz. Látni fogod. Nem fog tetszeni, de nem lesz erőd változtatni rajta, mert aki nem hisz, akinél nem tiszta a cél, aki nem a szívére hallgat, az csak bukással végződhet. 
Te döntöd el, hogy mekkora a világod. Hogy mekkora lehet még. Ha leszűkíted, vigyázz, mert talán sohasem lesz erőd elképzelni egy annál is nagyobbat, holott nem ezt szánták neked. De te elhitted, és most ott ülsz benne. Boldog vagy? Nem. Egészen addig, amíg a helyedre nem kerülsz, nem is leszel az. Kereshetsz mankókat, szerelmeket, kapcsolatokat, munkákat, bármit, ami egy időre talán elhiteti, hogy "hazaértél", de majd azokban az este, magányosan borozgatós pillanatokban rájössz, hogy hazugság az életed, te meg jól elhitted, hogy így kell csinálni. Közben meg.. Bízz abban, hogy megtalálod a helyed, azt, ami otthonodnak érzel majd, mert vár rád valami. Valami több, és nem késtél el. Nyugdoj meg, semmiről sem maradtál még le. A java még csak most jön.
f33a4ecf5309537d7ad28c5c117a77ec.jpg
Fogadd el mások vágyait, azt, hogy mit szeretnének, és lépj tovább a sajátjaid felé. Higgy abban, hogy mindenkinek van egy útja, amit be kell járnia, és bizony nem mindenki tarthat veled. Sőt. A nagy felfedezések, az igazán nagyok mindig úgy kezdődnek, hogy magadra maradsz, teljesen egyedül. Nem számíthatsz szinte senkire, csak saját magadra. És ettől az igazi. Az igazi kaland akkor kezdődik, amikor elhagyod a partot, amikor már senki hangja sem akar befolyásolni, mert ha próbálnák sem érne el odáig, ahol vagy. Járd az utad, légy bátor, élvezd minden méterét, azt is, ha egyedül maradsz. Valaki mindig vigyáz rád, csak hinned kell abban, hogy van isteni gondviselés, sors, vagy bármi, ami elhiteti, hogy van miért továbbmenni. 
Válaszd azt, amire ha gondolsz, hevesebben ver a szíved, ami nélkül képtelen lennél élni. Amiről sohasem mondanál le, amiért van értelme az életednek. Ahogy párt sem választasz csak úgy, hasraütésszerűen, úgy az életedből is a legjobbat kell választanod. Először tudnod kell, hogy mit akarsz - a legjobbat magadnak -, elképzelni, hinni benne, majd eszméletlen erőket belefektetve haladni felé, mert a legkisebb pontokból is el lehet jutni a végcélig. NINCS lehetetlen. Ha nekem sikerült, akkor nektek is fog. Tudjátok hányszor ültem a laptop előtt úgy, hogy van egy kép a fejemben, közben úgy érzem magam, mintha millió mérföldre lennék tőle, és sohasem érhetnék el oda? Aztán tessék. Úgy látszik, ha eleget mész, ha elégszer nem adod fel, és ha ott fent valakinek célja van veled, amit te már rég szolgálsz, nem veszíthetsz. Mások néha azt gondolhatják, hogy igen, miközben sérthetetlen harcos vagy - mert téged minden csak erősít.
Nem tudom elégszer megköszönni a Bridge Budapestnek, hogy segítettek az álmom valóra váltásában!
Hamarosan kezdődik a nagy kaland, San Francisco 3 teljes hónapra, és persze Hollywood, LA, Oprah turnéja.. FELFOGHATALTAN még mindig! :) 
_DSC5438-Cityscape-small.jpg
Mivel sokan kérdeztétek: a blog és a Facebook ugyanúgy fog működni, minden marad a régiben. Annyi változás történik majd, hogy sokkal több bejegyzés fog születni itt, a blogon, a Ustream-en gyakran jelentkezem majd be élőben, és a kalandjaimról külön videók is fel fognak kerülni! Az instagram oldalamról nem is beszélve.. Úgyhogy készüljetek.. Idén nyáron megmutatom, hogy semmi sem lehetetlen! :)