Néha egyszerűen csak átrajzolódik minden. Mintha új időszámítás kezdődne. Új motivációk, új célok, új körülmények, a régi elengedése, búcsú, hiszen van, amikor a régi kapcsolataid már csak visszahúznak és a földön tartanak. Ne felejtsd el, hogy valaha szárnyalni akartál. Szabadítsd meg magad azoktól, akik a földön tartanak, és hidd el, a helyükre jönnek majd azok, akik szárnyakat adnak, akik hozzád hasonlóan nagyban gondolkodnak, mert ők is tudják, hogy korlátok nincsenek, csak azok léteznek, amiket te szabsz magadnak - vagy a körülötted lévők maguknak. Hiszen tölts sok időt korlátolt emberekkel, és előbb vagy utóbb valahogy te is azzá válsz. Észre sem veszed, de úgy gondolod majd, hogy nehéz haladni, előbbre jutni, közben meg csak annyi van, hogy ki kell nyitnod a szemed, és rá kell jönnöd, hogy miért érzed a korlátokat magad körül.. Hogy vajon mitől félsz, vagy ki aggatta rád a saját maga félelmét? Hogy miért foglalkozol annyit másokkal?

5018316400b705b5f890d31e8c7d-post.jpg

El kell döntened, hogy fejlődni akarsz, vagy egy helyben maradni, miközben folyton azon agyalsz, hogy vajon a másik mit miért tesz. Ne foglalkozz vele. Az az eneriga, amit másokra fordítasz bőven elég lenne ahhoz, hogy elérhesd az álmaidat, csak éppen magadba kellene fektetned, helyesen kezelned, és nem másra pazarolnod.. Félre a rosszindulatot, a gonoszságot, egyszerűen csak haladj az utadon, alázattal, hálával azért, mert már ott vagy, ahol kell lenned. Rengetegen nem jutnak el idáig.. De ha egyszer sikerül, KÖTELESSÉGED rajta maradni még akkor is, amikor úgy gondolnád, hogy már nem megy, és legszívesebben engednél a lehúzó karoknak, akik csak arra vágynak, hogy elbukj. De tudod.. azt, aki arra a hangra hallgat, ami az álmaihoz vezeti, védik. Őt nem bánthatják, nem árthatnak neki - vagy ha mégis úgy tűnik, hogy igen, csak ki kell nyitni a szemedet, hogy meglásd, azt, aki mer, burokkal védik, olyannal, ami a támadásokat, a rosszindulatot lecsapja róla, a lepergő rosszindulat pedig egyszerűen csak az álmaiig repíti... 

0_673ed6f5555f9d1bc4f5_e4085-post.jpg

Vedd magad körül azokkal, akik húznak, de nem hátra, hanem előre, oda, ahol az álmaid várnak rád. Tudod, ha kinyitod a szemed, észre fogod venni, hogy néha átrajzolódik körülötted minden. Ha nagy dolgod van és hiszel benne, az élet támogatni fog: olyanok érkeznek majd az életedbe, akik miatt a legtöbbet akarod lerakni az asztalra, akik miatt tudod, hogy megy, hogy képes vagy rá, hogy nincs akadály, mert minden nap elmondják, és bizony bennük is ott az energia, ami téged is hajt, visz előre, és tudod a hasonló energiák őrületes dolgokat eredményezhetnek: vedd magad körül energiabombákkal, olyanokkal, akik tudják, hogy mit akarnak az élettől, akiknek van egy álma, egy késztetés a szívükben, és bizony nem lesz olyan perc, amikor nem lennél biztos abban, hogy beteljesítheted azt a valamit, amit évek óta magadban érzel. .. ha mégis lenne, hidd el, ott lesznek, és már csak a jelenlétükkel visszaadják azt, ami valahol elveszett félúton. Az utadon tartanak, emlékeztetnek rá, hogy ott kell maradnod, mert csak annak van értelme. Semmi másnak.

b47d56b8_9c62402f41cd_1bf_9b-post.jpg

 A te életedről csak te dönthetsz, és ha már döntesz, dönts jól. Dönts úgy, hogy legyen belőle valami, amiért érdemes felkelni. Amiért felhúzod reggel a redőnyt, amiért az esőcseppekre is mosolyogva tudsz nézni, .. Miért ne lehetne úgy élni, hogy az a gondolat, amivel már annyiszor eljátszadoztál, kilépne a 'mi lenne ha' keretéből, és megvalósulna? Mi lenne, ha nem törődnél azokkal, akik folyton le akarnak húzni, hiszen ők egyszerűen csak rosszul érzik magukat attól, ha neked jó, nekik meg nem.. Az életedről csak te  dönthetsz, dönts úgy, hogy az ilyenek embereket távol tartod magadtól, hiszen sohasem lesznek őszinték veled. Az első adandó alkalommal a hátadba fogják szúrni a kést, és bizony erre nincs szükséged. Járj nyitott szemmel, és ne hagyd, hogy hülyét csináljanak belőled.. Nincs rá szükséged.

0c66e1d4bbe_58557e376238bd4_-post.jpg 

 A mai napig rengetegen bántanak, de nem érdekel. Kiderül emberekről, akik a szemembe eddig tették a szépet, hogy valójában egy percig sem támogattak. Szerintetek fogok velük törődni? Nem. Nincs rájuk szükségem.

Az nem engem ír le, hogy a Facebook konferencián beszélnek rólam, szépeket, jókat mondanak, aztán meg az ismerősöm odamegy az előadóhoz, hogy dumáljanak, az meg gusztustalan, minősíthetetlen stílusban kezd el fröcsögni rólam, mert úgy gondolja, hogy húdemenő az hogy az előadásban felmagasztal, miközben ő ezzel csak azt akarta elérni, hogy megmutassa az embereknek, hogy mennyire szánalmas vagyok.. és szerinte teljesen rendben van az egész. Szerintem is, hiszen ez őt minősíti. Az, hogy egy felnőtt férfi egy ilyen nívós konferencián arra szán időt, hogy támadjon engem? Engem ez növeszt, ez tesz naggyá, ezt az elmúlt 8 hónap tökéletesen bebizonyította, így hálás vagyok neki azért, hogy az itthon Facebook konferencián még több embernek megmutatta az oldalamat. De szerintetek mennyire elkeseredett lehet ő? Szerintem nagyon. Mindenesetre pontosan ezért nem foglalkozom az ehhez hasonló dolgokkal, semmi értelme, ez mind az ő játszmája. Hozzászoktam már, csak pont azért írtam le, hogy lássátok, nincs hét, hogy ne kapnék éles támadást, de szerintetek érdekel? Nekem annyi a dolgom, hogy kitegyem az életemet, álmodjak nagyokat, elérjem őket, közben az, amit kreálok eközben százezreknek ad erőt. Nekem csak ez számít. Soha ne felejtsd el, hogy neked csak a te életedre kell fókuszálnod. És miközben az ilyen emberek a negatív spiráljaikba üldözik vissza meg vissza magukat, én boldogan élek, elérem az álmaimat, haladok előre, és nem értik, hogy miért vannak sikereim. Pont azért, mert nem rugdosok másokat. Az én fókuszom a boldogságon van... Az összes álmom valóra vált, azért, mert kitartottam, és azért, mert TI ITT VAGYTOK, és ezért nem győzök elégszer hálát adni Nektek. Innentől kezdve más meg nem számít. SZERINTEM.