Már többen találkozhattatok Bostonnal az utóbbi hónapokban, ugyanis a hosszabb utakra mindig magunkkal visszük őt is (Pécs, Püspökladány, stb.). A kezdetben mindentől rettegő kutya ma már tök nyugodtan flangál a tömegben, aminek viszont leginkább örülök, hogy nagyon jól viselkedik. Nincs vele probléma, nem nyüszít, nem csinálja a műsort: amikor én eltűnök, akkor nyugodtan lefekszik és vár addig, amíg visszajövök - addig meg persze a #connectedteam-es mini csapat szórakoztatja őt.

Screen Shot 2014-03-08 at 09.17.43.png

Sümegen például már tökéletesen tisztában volt azzal, hogy mikor megyünk le úgy, hogy ő bizony nem jön velünk, és mikor lesz közös séta. Sokszor tényleg úgy érzem, hogy a fejemben olvas.. :D Az elmúlt hetek hajtásában elkerülte a figyelmemet, hogy már alig van Boston tápjából, úgyhogy mire Sümegre mentünk, pont elfogyott a Bit Care-es tápja, mi meg SOS szaladtunk az egyik boltba tápot szerezni neki.. Mondanom sem kell, nagyon nem tetszett neki, hiába vettem a drágábbat, gondoltam, hogy az majd jó lesz. Ráadásul az a mennyiség, amit elfogyasztott, pár óra múlva már Sümeg rétjein hevert.. Ez is bizonyítja, hogy nem mindegy, hogy mit adsz a kutyádnak. A Bit Care-es táppal nincs baj, nem véletlenül: gazdag tápanyagban, amit Boston tud hasznosítani, így nem kell azonnal megszabadulnia tőle. Ha tehetitek, válasszatok minőségi tápot, ne éheztesd a kutyád...

unnamed_3.jpg

táp: Bit Care
jutalomfalat: Fish 4 Dogs

Emlékszem, amikor Lisszabonban voltam és a szüleim vigyáztak rá, vittem haza nekik a halas jutalomfalatból, hogy adjanak belőle majd Bostonnak - aki rendszerint csak a szőnyegen hajlandó MINDENT elfogyasztani, és ez otthon sem volt másképp: a szüleim mellett a szobában ropogtatta szét a falatot, aminek persze az illata mondanom sem kell, hogy egész erős tud lenni.. :D Apa azóta is emlegeti. 

photo-3_2.JPG

Jövő héten újra meglátogatja a 'nagyszüleit' Boston, ugyanis Portoba utazom, majd Lisszabonban ünnepelem a szülinapomat, így már most összepakoltam nekik mindent, amire szüksége lehet Bostonnak: Jack kutyaszalámi, és a tápja mellett most épp újdonságként tesztelem rajta a halas mousse-ok, ami igazi ínyencség, lazacból készült alutasakos finomság, ma adtam neki oda az elsőt, amit aztán pillanatok alatt elfogyasztott. 

Screen Shot 2014-03-08 at 09.18.03.png

Amit viszont mindenképp hazaküldök vele, az a kullancsriasztó, ami nemcsak megöli a kullancsokat, hanem távol is tartja őket. Ez azért nagyon fontos tényező, tekintve, hogy a kertünkben fog szaladgálni, úgyhogy nem árt, ha védekezünk a tavaszi nagy kullancstámadás ellen. 

Screen Shot 2014-03-08 at 10.02.10.png

Támogatónk:

317905_196386617167841_469402329_n.png