Nézz körbe. Mindent te teremtettél magad körül, minden belőled van. A gondolatból, hogy akarod, hogy vágysz rá, hogy hiszel benne, vagy hogy félsz tőle, rettegsz, mert gyengít, hogy hagyod, hogy gyengítsen..Te alakítasz mindent, te döntöd el hogy mit engedsz be az életedbe, te döntöd el, hogy mennyi munkát teszel bele, hogy kitartasz-e még, hogy megteszed-e a következő lépést - senki másnak nincs joga hozzá, senki más sem tudja alakítani helyetted az életed, a körülményeidet csak te változtathatod előnnyé, senki más. Várhatsz arra, hogy majd minden megváltozik, ha nem teszel érte semmit, ha nem mozdulsz előre, nem változik körülötted semmi.
e9231932430_03bc94e0479d6e6e-post.jpg
Erről van szó. Hónapok óta azon dolgozom, hogy még inkább odafigyeljek magamra, hogy minél többet eljárjak edzeni, és amennyire lehet, ne egyek szemetet. Utóbbi akciómmal egész jól haladok, ám a rohanó életmódból adódóan mindig ott eszek, ahol épp megbeszélésem van, így rendszerint szuperjól beleválasztok, és rendszerint olyan fogást hoznak ki, amit aztán nem tudok megenni, mert van benne valami, ami nem ízlik. Na most ugye ez annyira nem szuper dolog, mert ebből csak annyi következik, hogy hiába járok el edzeni a World Class-ba, hiába segít a gyakorlatokban Ingrid, ha össze-vissza eszek és nem iszom elegendő folyadékot, bizony katasztrófa lesz a közérzetem.
Screen Shot 2014-03-05 at 22.15.25.png
Egy ideje mondogatom a barátaimnak, hogy mennyire jó lenne, ha valaki főzne rám, és minden reggel elém rakná az aznapi ebédet meg vacsit, olyat, ami szeretek, és ráadásul még egészséges is lenne, mert akkor tuti, hogy normálisan ennék mindig. Bele sem mertem volna gondolni, hogy előbb valósul meg a kérésem, mint gondoltam volna, ugyanis ekkor derült ki, hogy Ingridnek minden vágya az, hogy az emberek életét könnyítse meg azzal, hogy egészségeset főz, olyat, amit edzés mellé tökéletesen be tudsz illeszteni, finom, ízletes, és még meg is döbbensz, amikor meglátod, hogy a fehérjeporból milyen bevállalható nasikat dob össze percek alatt. Szívből csinálja, imádják az emberek, és nekem ez bőven elég - a jobb közérzetről nem is beszélve.
Screen Shot 2014-03-05 at 22.14.30.png
El kell fogadni, hogy vannak emberek, akik nem a konyhába valók. Nem mondom, hogy nem szeretek főzni, de a jelenlegi életem nem engedi meg, hogy órákat töltsek egy fazék fortyogó húsleves felett azért, hogy aztán öt perc alatt megegyem, majd a másik felét pár nap múlva kidobjam, ugyanis BÁRKI BÁRMIT MOND, egy főre még mindig tök felesleges főzni, tekintve, hogy én például három napig biztosan nem fogom ugyanazt enni, így úgyis minden a kukában végezné... Viszont hiszek abban, hogy mindenkit hagyni kell érvényesülni, így ha valamit nem szeretsz csinálni, ne erőltesd. Biztosan találsz valakit, akinek viszont az az élete, és szívesen segít neked. Ingridnek az étel ilyen. Mióta hozza minden reggel az aznapi kaját, és hozzáteszi, hogy csak pozitív megerősítéssel egyem meg ezt - vagy bármit -, akkor már rögtön az van bennem, hogy enni akarok. Inni sem ittam soha annyi vizet, mint mióta vele dolgozom a saját egészségemen, és furcsa módon sokkal jobban érzem magam, és tegnap például még hajnal 1-ig takarítottam úgy, hogy közben nem éreztem magam fáradtnak, pedig sokat dolgoztam, és megjártam Pécset is, ugyanis lent voltam előadni... 
Screen Shot 2014-03-05 at 22.16.12.png
bio mogyorókrémes fehérje golyók edzés utánra és napközbeni nasinak
A sütéshez szükséges fehérjeport a LIFEBODY.hu biztosítja: 
Screen Shot 2014-03-05 at 22.18.53.png

Egyébként ezt a fehérjét reggelente shake formában is használtam (most odaadtam Ingridnek a sütéshez), ugyanis nálam mostanában visszatérő probléma volt, hogy nem reggeliztem, ugyanis ébredés után rögtön nekiálltam dolgozni, aztán Boston séta, és olyankor eszembe sem jut, hogy enni kellene.. Viszont emiatt délre már nagyon éhes lettem... Viszont ha a reggeli kávé helyett shake-et ittam sokkal jobban éreztem magam, nem voltam éhes délig, jobban tudtam koncentrálni a munkámra, így gyorsabban is végeztem... Nem kell tőle félni, csak olyan dolog van benne, amire a szervezetednek szüksége van. :)

Ingridet megtalálhatjátok instagrammon itt: http://instagram.com/basalicom 
Jövő héttől pedig a Facebookon is követhetitek! 

Ha pedig végképp rosszul vagy már a reggeli gondolatától is, akkor egy kis nosztalgiát tessék megengedni nekem, mert kakaó nélkül nem indulhat reggel, és ha kakaó, akkor gyerekkor meg család és persze Nesquik nyuszi.. :) Ha gyűlölöd a reggelit, és legalább egy kakaót elszürcsölsz, már többet érsz vele, mint a semmivel... 

Screen Shot 2014-03-05 at 22.33.19.png