Meg sem tudnám mondani, hogy mikor kezdődött az őrület. Az álmok valóra váltása. Először a sajátaimon teszteltem, hogy meddig lehet elmenni. Hogy mi van akkor, ha kitűzöm ezt és ezt, beleadok apait-anyait és hiszek benne. Volt itt Fedde le Grand interjú, külföldi utak, belföldi utazások, könyvek, találkozások, mindenféle. Tényleg minden.

Screen Shot 2014-02-24 at 22.26.13.png

Onnantól sportot űztem abból, hogy mi van olyankor, ha kitűzök valamit magam elé. Eddig szinte kivétel nélkül minden összejött, aminek már eljött az ideje és amire megértem. Aztán jött a folytatás. Útközben amikor már volt lehetőségem arra, hogy másoknak segítsek, megtettem. Imádtam az érzést, az arcukon a mosolyt, meg a boldogságot. Olyankor mindig eszembe jutott az, hogy milyen volt, amikor életemben először mentem el nyaralni, vagy amikor először szálltam repülőre. Minden, ami addig kimaradt az életemből, majd megvalósult olyan érzés volt, amire mindig fogok emlékezni. Ezt az érzést szeretném átadni minél több embernek. Azt, hogy lássátok, ami nekem összejöhet, vagy bárki másnak, akár Nektek is sikerülhet... És bizony vannak vágyak, amikhez kell egy kis löket.. Olyan álmok, amik beindítanak mindent.. 

Persze ahogy megvalósul az, amire annyira vágytál rögtön rá is jössz, hogy valójában az odáig vezető út volt az izgalmas. Az, amíg megharcoltál magaddal, másokkal, és megszerezted a hitet ahhoz, hogy elhidd, bármire képes vagy. Onnantól, hogy elérted, egyszerűen csak ott csücsülsz az álmodban, boldogan, de másnap amikor felkelsz tudod, hogy tovább kell menned. Folytatni ott, ahol abbahagytad, hogy aztán újra meg újra átélhesd a csodát. Minden álom erősebbé tesz, több, bátrabbá, magabiztosabbá. Onnantól aztán egyre gyakrabban akarod ezt az érzést, azt, amikor mosolyogva ülsz abban, amit addig csak éreztél, hogy a tiéd.. 

 

 Aztán valóra váltottam az álmomat. Hiszen azért szüneteltettem az álmok valóra váltását, mert először szerettem volna a sajátomat megvalósítani, hogy lássátok, tényleg működnek a csodák. Ráadásul onnatnól, hogy az én álmom megvalósult - nem is egy -, még több kaput nyitott meg a Ti álmaitok megvalósításával kapcsolatban is. Kijött két könyvem, amiket imádtok, és valóra vált eddigi életem legnagyobb álma, Amerika. Pont a héten érkezett meg az útlevelem, úgyhogy jövő hónap elején már foglaljuk is a szállást és a repjegyet. De addig, amíg itthon vagyok minden hónapban egy álmot valóra váltok. 

Böbe azzal a kéréssel fordult hozzám januárban, hogy szeretne egy napot, ami csak róla szól. Fotózással, sminkessel, csodaszép ruhákkal. Meg is írtam neki az üzenetet, amiben gratuláltam, hiszen valóra fog válni valami, amire annyira vágyott, és már kezdtem is szervezni azt a vasárnapi napot, ami egy életre szóló élményt adott Böbének.

Screen Shot 2014-02-24 at 22.49.58.png

"Már nagyon vártam ezt a napot, és persze nagyon izgultam is, hiszen ez volt az első fotózásom! Mindenki nagyon közvetlen volt velem, és segítőkész, ami nagyon jól esett. Fantasztikus élmény volt, hogy mindenki profi volt körülöttem, és a legjobbat hozták ki belőlem. A ruhák is nagyon tetszettek. Örülök, hogy találkozhattam Oravecz Nórával, hatalmas álmom volt ez a  nap. :) " - írja Böbe ma, amikor megköszöni a vasárnapot, ami tényleg szuperül sikerült. A fodrászunk, Ádám pillanatok alatt varázsolta át Böbe frizuráját, aki Livitől a ruhájához illő sminket is megkapta. Több szettet fotózott Marci, akivel már találkozhattatok az egyik tavalyi fotózás alkalmával - ahogy Livivel is. Egy apró manó is velünk tartott, aki mindenkit az apró ujjai köré csavart, pedig csak egy iPad előtt ült, és néha minyon nyelven motyogott.. Imádtuk. Talán ez volt az eddigi legszuperebb hangulatú fotózás, és nagyon örülök, hogy Böbe is jól érezte magát, hiszen ez a nap róla szólt.

Screen Shot 2014-02-24 at 22.50.58.png

 

Marcit is megkérdeztem a fotózásról:

"Szuper érzés volt valaki álmát a munkámmal valóra váltani, az pedig, hogy ezt Nórival tehettem meg, különösen megtisztelő és jó érzés. Böbe nem kis izgalommal érkezett meg, ám a kezdeti izgalmat szépen lassan sikerült feloldanunk, és jó pár hangulatos, szép fotó készült. Nagyon jó volt látni, hogy a délután végére fáradtan bár, de nagy mosollyal az arcán indult haza Böbe büszke anyukája oldalán. Különösen nagy öröm volt, hogy ezt a projektet kollegám és mentorom Hrotkó Bálint studiójában készithettük el. Köszönet Neki és nagy köszönet illeti a stáb többi tagját is, Livit (smink), Ádámot (fodrász) és a Magenta Arána Pláza (ruhák) vezetőit Diát és Balázst.”

 

_BMG0476kl.jpg

fotó: Márton Botond Photography 
smink: Kruppa Lívia,  (Gáspár Viki sminkiskola)
haj: Csepi Ádám
stúdió: Hrotkó Bálint
ruha: Magenta Aréna Pláza

Az álmokat továbbra is várom: http://bit.ly/azenalmom

A hangulat pedig..