Nem vagyok egy amolyan strandra járós típus. Salgótarján mellett nőttem fel, ott nem nagyon tudtunk hol strandolni – vagyis tudtunk, de azt inkább nem vállaltam be. Nyaralni sem jártunk, szóval ez a Balcsi- és strandmániás időszak az én életemből totálisan kimaradt.

Nem mintha baj lett volna. Azóta aztán saját erőből behoztam a lemaradást, ami csak kezdetben tűnt annak: idővel rájöttem, hogy csodálatosan eléldegélek én Balaton nélkül is. Nyilván élmény, meg tök jó, de valahogy engem inkább a Venice beach hoz lázba, meg New York. Ahány ember, annyi szokás.

Ettől függetlenül minden évben jöttek a végeláthatatlan napozásra bikini kereső túrák, mondanom sem kell kábé nulla sikerrel, mert végül mindig feladtam, és valami olyannal távoztam, ami a legkevésbé sem az volt, amire vágytam.

Még mielőtt visszateleportáltam magam Budára otthon egy szóróanyagon láttam az F&F-es fürdőrucikat, jól is néztek ki, nyilván szét is hordták őket mire odaértünk, de most júni 21-ig újra van akció, úgyhogy holnap húzunk is a Tesco-ba. Aztán meg kitudja. Lehet, hogy a következő pár évben nem is kell újat venni. :)

Egyébként már mini piackutattam, hogy mi vár ránk a nyáron: Színes, vibráló virágminták amerre a szem ellát: az idei fürdőruha divat színes, élénk, amolyan igazán nőcis lesz. Összegyűjtöttem párat, nézzétek csak. Ruhát le, bikinit fel, és ne felejtsétek el a naptejet!

Részletek: F&F Divat