Úgy egy hónapja érkezett egy üzenetet, és a bemutatkozás után őszintén szólva szóhoz sem jutottam. Alig vártam, hogy végre találkozzam Békési Brigivel, ugyanis tudtam, hogy izgalmas munkának nézek elébe. Lassan már több, mint egy hónapja dolgozunk együtt, és csupán ennyi idő alatt többek között gyakorlatilag letette a készülő könyve részletesen kidolgozott vázlatát, mindezt olyan profin, mintha mindig ezt csinálta volna. A sikerének egyik legfőbb oka karaktere mellett a maximalizmusa, mindez profizmussal társulva egyértelműen eredményezi a sikert..

13268428_1057895277632203_1624005873557518973_o.jpg

Ismerjétek meg Békési Brigittát, a Beautyrobic franchise tulajdonosát.

Komoly sikerek vannak a hátad mögött, semmit sem szeretnék kihagyni a sorból. :) Mutatkozz be kérlek.

Békési Brigitta vagyok, saját franchise tulajdonos, vállalkozó és emellett hivatásos edző és life coach. A Beautyrobic megálmodója vagyok, ami egy speciális nők számára kialakított edzésforma, ami semmihez sem hasonlítható és abban segít a nőknek, hogy igazán vonzó, ízig-vérig nőies nőnek érezhessék magukat.

Mára azonban már nem csak egy edzésről van szó. Van mellette saját márkás ruha kollekciónk, workshopjaink, saját kozmetikumunk, étrendünk, és most fejlesztünk saját márkás fehérjét is. Emellett több, mint egy éve megnyitottuk a világ első Beautyrobic Központját is. 

Budapest szinte összes kerületében jelen vagyunk,  több vidéki nagyvárosban, sőt Svédországban és Svájcban is megtalálható a Beautyrobic. Több országgal jelenleg is tárgyalunk további nyitásokról. 

2015-ben a Beautyrobicnak köszönhetően megnyertem a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének Jövő reménysége díját és tavaly jelöltek a CESA "The Most Influential Woman" kategóriában, sőt az idén is kaptam egy elismert jelölést, csak még nem publikus, így nem beszélhetek róla, de hamarosan ki fog derülni. Emellett felkértek, hogy legyek a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének Sport- és Életmód Bizottságának elnöke. Van egy saját TV műsorom Fit percek néven, többször hívtak egyetemekre vendégelőadónak és az ENSZ Ifjúsági küldöttségének magyarországi látogatása során én képviselhettem a Fiatal Vállalkozókat.

12313864_10153580320600020_1690610229588522803_n.jpg

Fotó: (c) Bielik István - FIVOSZ

Hogyan találtál rám, és miért szerettél volna velem dolgozni? Mi az, amiben a segítségemet kérted? 

Nyáron hallottam egy interjút veled, amit Wolf Gábor, a hazai marketing szakma egyik legjelesebb képviselője készített veled és láttam, hogy az az Oravecz Nóri, aki ott beszélt, nem az, akit tévesen definiálnak azok, akik nem is igazán ismerik a munkásságodat. Annyira megtetszett, hogy megvettem a könyved, ami végképp meggyőzött, így elkezdtem követni a blogodat. Ott láttam a felhívást és akkor valamiért volt egy olyan megmagyarázhatatlan belső érzésem, hogy nekünk találkoznunk kell, és mivel az idei évi terveim között szerepel, hogy megvalósítsam régi vágyam, hogy könyvet írjak, így úgy döntöttem, hogy ki mástól is kérhetnék ebben segítséget, mint egy olyan lánytól, aki többszörös bestseller író.

Mi a legnagyobb kihívás számodra abban, amit csinálsz?  

Kreatív ember lévén, állandóan új ötleteim vannak, amik állandóan új kihívást jelentenek az életemben. Jelenleg a márkám külföldi elterjesztése és ennek kiépítése a legnagyobb kihívás.

 Mi az, amire eddig a legbüszkébb vagy?

Szó szerint a semmiből építettem fel egy olyan márkát, ami már nem csak Magyarországon, de külföldön is hódít, amivel rengeteg díjat és elismerést kaptam és amivel szinte az összes sporttal és életmóddal kapcsolatos médiumban megjelentem már (Diéta és Fitnesz , Wellness magazin, RTL, Story Extra, Fem3 Cafe, Divány, Szeretlekmagyarország, Családbarát, Nők LapjaPsziché, BlikkNők, NLCafe, Kiskegyed.)

Ez már önmagában büszkeséggel tölt el. Azonban a legnagyobb elismerésnek a mai napig azt tartom, hogy naponta kapom a leveleket ismeretlen lányoktól, hogy a Beautyrobic megváltoztatta az életüket és én vagyok a példaképük. Szerintem annál nincs is nagyobb elismerés, mint amikor mások életére te lehetsz pozitív hatással.

Miért érdemes téged követni? Mi az az üzenet, amit át szeretnél adni másoknak? 

Az emberek nem mernek kilépni a komfortzónájukból és nem merik azt tenni, amit a szívük diktál. Hiszek abban, hogy ha van egy álmod, ami megfogalmazódik benned, akkor képességed is van annak megvalósítására, legyen az bármilyen merész is. Ne hallgass másokra, bízz magadban és kezdj el küzdeni a saját álmaidért. Bármit elérhetsz, bármivé válhatsz, nem számít, hogy honnan jöttél, és hogy hol tartasz most. Hiszem, hogy minden fejben dől el.

A Beautyrobicnak is ez az üzenete, Ettől más és ettől különleges. Nem egy egyszerű edzés, amivel lefogysz, hanem egy edzés, amitől őrületesen szexi leszel. A szexisségnek rengeteg tényezője van, és leegyszerűsíteni pusztán arra, hogy ha jó tested lesz, akkor szexi leszel, az egyszerűen nem igaz. A szexisség is fejben dől el és a kisugárzásod határozza meg. Érezd magad vonzónak, és azzá fogsz válni. Minden így történik és ez az, amit meg szeretnék tanítani az embereknek.

unnamed_14.jpg

Mi az, ami boldoggá tesz abban, amit csinálsz? 

 Abban dolgozni, amit te magad hoztál létre és látni, hogy hogyan fejlődik napról napra, hogy mennyien szeretik, és mennyi embernek változtatod meg ezzel az életét, nincs is ennél nagyobb boldogság.

Az a sok kedves üzenet, amit kapok a vendégeimtől, vadidegen lányoktól, vagy akár a párjaiktól, az elismerések és az a rengeteg mosoly, amit az óráimon tapasztalok, ez az, ami végtelen boldogsággal és hálával tölt el.