Soha nem felejtem el, hogy régen mennyit adott az, hogy hetente egyszer biztosan tudtam olyan emberekkel találkozni, akik inspiráltak. Zseniális embereket ismertem meg 2010 és 2011 között a Corvin-szerdák alkalmával, amit annak idején Puskás Petiék szerveztek, hogy legyen egy hely, ahol a hét közepén összejönnek a barátaikkal, akiket a médiából, színházból, tv-ből ismertek. Tudtam, hogy előbb vagy utóbb én is szeretnék egy ilyen eseményt, csak épp azoknak, akikkel dolgozom. Tudom, hogy mennyit jelent bloggerként, esetleg valakiként, aki énmárkát épít az, hogy legyenek körülötted olyan emberek, akik megértik, hogy min mész keresztül, és akár még egymást is tudjátok támogatni a jövőben. A találkozónknak a High Note SkyBar adott helyt.

16587221_10202822251074664_8870794710563579043_o.jpg

Valamikor november elején kezdtem el újra énmárka tanácsadásokat tartani. Sorra érkeztek az e-mailek a világ minden pontjáról, aztán ahogy megkezdődtek a tanácsadások, közben meg csak arra tudtam gondolni, hogy szeretném "összeereszteni" ezeket az embereket, és megnézni, hogy mi fog történni.. Ha jobban megnézitek a képeket, még az is lehet, hogy megtaláljátok a kedvenc bloggereiteket.. Sajnos nem tudott mindenki eljönni (sokan külföldön élnek, esetleg vidéken), de nagyon örülök, hogy ennyien velünk tartottak, és ténylegesen ismerkedtek (annak ellenére is, hogy volt, akinek ez aztán nem egyszerű :))...

dsc00265.JPG

dsc00309.JPG

Nincs rendezvény ajándékok nélkül, így mindenki egy kis aprósággal távozott. Köszönöm a támogatást a http://www.bodyhoney.hu-nak, a http://cleopatra-szemranckrem.hu-nak és a Dermaflora-nak! :)