kepernyofoto_2017-01-28_22_39_15.png

A Jegyzetek sorozat megjelenésével a tavalyi tesztüzem bebizonyította: van igény a kiegészítésekre, a mellékletre, amit mint végül kiderült, sokan kinyomtatták, lefűzték, gyűjtötték.. Mostantól a blog és a Soundcloud mellett ingyenesen elérhető blogmelléklet is a rendelkezésedre fog állni.

Fontos: innentől kezdve puzzleként fog működni minden tartalmam. Minden egymásra épül, és ahhoz, hogy össze tudd rakni a képet, hogy ténylegesen tudj mindent hasznosítani, fontos lesz, hogy

  • kövess a Facebookon,
  • hallgasd a Gyorsítósáv podcast adást a Soundcloud csatornámon, 
  • letöltsd a Karizmát a Gumroad-on, 
  • olvasd a blogot.

Nagyon sok értékes infót osztok meg minden felületen, és azt szeretném, ha semmiről sem maradnál le - hidd el, nem akarsz lemaradni róla.. Igazából előbb vagy utóbb úgyis mindenki rá lesz kényszerítve a fenti menetre, tekintve, hogy a blogon ezekre az anyagokra fogok hivatkozni, a Facebookon is, és a Gumroad pedig gyakorlatilag a bloggal együtt tud csak működni.. Jót akarok, ingyen adom, tessék elfogadni. 

picmonkey_collage_4.jpg

 Azoknak, akikkel dolgozom rendszeresen szervezek programokat, ezekről is olvashattok majd beszámolókat itt, a Napközi névre keresztelt menüpont alatt. Mindemellett minden hónapban bemutatok közülük valakit, akit érdemes követni, esetleg valaki olyat, akivel kimagasló eredményt értünk el. A jövőben is lesznek case study-k, ugyanis szeretném megmutatni, hogy hogyan építkezem, legyen szó a saját márkámról, vagy máséról. 

Hidd el, érdemes itt lenni.