360 degree Entrepreneur Branding Strategist - ez a pontos megfogalmazása angolul annak, amit csinálok. Lefordíthatnám magyarra, de a végeredmény nem tetszik, szóval marad ez így. Úgyis mindenki csak úgy hivatkozik rám, mint a lányra, aki saját erőből, a közösségi média által egy olyan életet teremtett magának, amiről a 3 utcás faluban, ahol felnőtt álmodni sem mert, ma pedig másokkal is megosztja a titkát. 

 Heti Válasz: "Ám ha a felületes szemlélő még mindig csupán a "Gyönyörűnek lenni annyit jelent.. " típusú megmosolyogtató üzenetekkel azonosítja, téved: a vidékről a fővárosba kerülő, elmondása szerint eleinte sikertelen blogger mára óriási karriert futott be. A lifestyle blogger és self-made üzletasszony szédítő tempóját nehéz követni. Több, mint 200 ezren olvassák, a Huffington Postnak is ír. A húszas évei végén járó, nyelveket beszélő, kellően céltudatos lány ösztöndíjakat nyer, önkéntes munkát vállal a világ különböző pontjain, világmárkákkal és hírességekkel kerül kapcsolatba, minden lehetőséget megragad."

Több, mint 3 éve utazom rendszersen Amerikába, ugyanis különböző területek befolyásos véleményformálóival dolgozom azon a közös misszión, hogy bárki képes legyen fenntartható énmárkát építeni. Ezeknek az anyagoknak egy részét a Huffington Post-on és a Thrive Global-on olvashatod, mindkét felületre személyesen Arianna Huffington invitált meg - hamarosan még több kimaradt részt osztok meg az interjúimból: 

Mára már világszerte több száz eredményes énmárka dícséri a kezem munkáját. Befektetőkkel, Hollywood-i színészekkel, kaliforniai bloggerekkel, és nagyszerű magyar tehetségekkel dolgozom minden áldott nap azon, hogy kiteljesedhessenek a közösségi médián keresztül.

A mai napig bevételemnek jelentős százalékát magamba fektetem: folyamatosan járom a világot, hogy a legjobbaktól tanulhassak. Elizabeth Gilbert, Arianna Huffington, Oprah Winfrey, Anthony Robbins eseményein, workshopjain, előadásain, oktatásain is jártam már. Rendszeresen vállalok önkéntes munkákat olyan konferenciákon, mint a TEDxSF vagy épp a WebSummit, specialitásom a kulisszák mögötti interjúk készítése.

A Forbes 2016-ban a legbefolyásosabb közösségi média arcok listáján egyedüli bloggerként tüntett fel tavaly. 2013 óta 7 sikerkönyvem jelent meg, 2017 szeptemberében jelenik meg a Van egy ötletem c. könyvem, ami énmárka és tartalomgyártás témában született. Gyakorlott előadó vagyok, az elmúlt három év alatt legalább 100 telt házas előadást tartottam a világ számos pontján, többek között Münchenben, Brooklynban, Manhattanben, Londonban, Romániában és Szlovákiában. 2017 februárjától rendszeresen hívnak nemzetközi rendezvényekre is előadóként.