Heti Válasz: "Ám ha a felületes szemlélő még mindig csupán a "Gyönyörűnek lenni annyit jelent.. " típusú megmosolyogtató üzenetekkel azonosítja, téved: a vidékről a fővárosba kerülő, elmondása szerint eleinte sikertelen blogger mára óriási karriert futott be. A lifestyle blogger és self-made üzletasszony szédítő tempóját nehéz követni. Több, mint 200 ezren olvassák, a Huffington Postnak is ír. A húszas évei végén járó, nyelveket beszélő, kellően céltudatos lány ösztöndíjakat nyer, önkéntes munkát vállal a világ különböző pontjain, világmárkákkal és hírességekkel kerül kapcsolatba, minden lehetőséget megragad."

Énmárka rebranding és Énmárka Storytelling specialista. Különböző területek befolyásos véleményvezéreivel dolgozik világszerte, a Huffington Post-on publikálja kutatásainak eredményeit kapcsolatépítés, influencer marketing és hirdetésmentes márkaépítés témákban. Mára már világszerte több száz eredményes énmárka dícséri a keze munkáját. Rendszeresen hívják nemzetközi konferenciákra előadóként, világhírű, több milliós követőtábort maga mögött tudó véleményvezérekkel, népszerű befeketőkkel interjúzik világszerte, és dolgozik együtt. A Huffington Poston rendszeresen publikál a témában, ahova maga Arianna Huffington invitálta 2015-ben, aki több alkalommal is megosztotta Nóri tartalmait a saját felületein. 2017 júniusától Arianna meghívására a Thrive Global felületén is publikál. 
A mai napig bevételének jelentős százalékát magába fekteti: folyamatosan járja a világot, hogy a legjobbaktól tanulhasson és kapcsolatokat építhessen, hogy olvasóinak még többet segíthessen a kint megszerzett tudás által.
Elizabeth Gilbert, Arianna Huffington, Oprah Winfrey, Deepak Chopra eseményein, workshopjain, előadásain, oktatásain is járt már. Emellett olyan nemzetközi konferenciákon ad elő, vagy épp önkénteskedik, mint a TEDxSF vagy épp a WebSummit. Rendszeresen kap meghívást nemzetközi konferenciákra, ahol kulisszák mögötti interjúkat készíthet. 
A Forbes 2016-ban a legbefolyásosabb közösségi média arcok listáján egyedüli bloggerként tüntette fel Nórit. 2013 óta 7 sikerkönyve jelent meg. Gyakorlott előadó, az elmúlt három év alatt legalább 100 telt házas inspirációs előadás áll a háta mögött nemcsak itthon, de a világ számos pontján. Többek között Münchenben, Brooklynban, Manhattanben, Londonban, Romániában és Szlovákiában is tartott író-olvasó találkozót, workshopokat, előadásokat.