Heti Válasz: "Ám ha a felületes szemlélő még mindig csupán a "Gyönyörűnek lenni annyit jelent.. " típusú megmosolyogtató üzenetekkel azonosítja, téved: a vidékről a fővárosba kerülő, elmondása szerint eleinte sikertelen blogger mára óriási karriert futott be. A lifestyle blogger és self-made üzletasszony szédítő tempóját nehéz követni. Több, mint 200 ezren olvassák, a Huffington Postnak is ír. A húszas évei végén járó, nyelveket beszélő, kellően céltudatos lány ösztöndíjakat nyer, önkéntes munkát vállal a világ különböző pontjain, világmárkákkal és hírességekkel kerül kapcsolatba, minden lehetőséget megragad."

Személyes márka-, influencer marketing-, és tartalom specialista, több díjnyertes startup közösségi média menedzsere, Párizstól Münchenen keresztül, Lisszabonig több európai nagyvárosban vannak ügyfelei. 2015 februárjában Arianna Huffington figyelt fel rá, Nóri azóta rendszeresen ír a Huffington Postnak. Miután személyesen találkoztak New Yorkban 2015 tavaszán Arianna meghívására Nóri részt vett az oprah.com-on futó Thrive online kurzuson, bejegyzéseit Arianna több alkalommal is megosztotta felületein, írásait rendszeresen kiemeli a Huffington Post. 

2014 óta 7 bestsellere jelent meg Magyarországon, könyvei kivétel nélkül megjárták a hazai sikerlisták élét, az ország első self-publishing bestsellerének írója. A Forbes 2016-os "A legbefolyásosabb közösségi média arcok" listáján Magyarország egyedüli bloggereként szerepelt.

Gyakorlott előadó, az elmúlt három év alatt legalább 100 telt házas inspirációs előadás áll a háta mögött nemcsak itthon, de a világ számos pontján, ám 2017 januárjától már csak személyes márkaépítés, blogolás és tartalomgyártás témában tart előadásokat. Többek között Münchenben, Brooklynban, Manhattanben, Londonban, Romániában és Szlovákiában is tartott író-olvasó találkozót, workshopokat, előadásokat.  A TV2 Akadémia blogger kurzusának oktatója, 2015-ben a Startup Safary-n is előadott. Bejegyzései témája alapján gyakran hívják reggeli műsorokba. 

Blogját csak 2015-ben havonta több, mint 200 000-en olvasták, posztjai rendszerint kiemelésre kerülnek az index2-őn, Facebook oldalán több, mint 160 000-en követik aktívan. Olyan márkákkal dolgozott az elmúlt években együtt, mint a Nestle, a Universal Studios Hollywood, Oprah.com, a Bridge Budapest, az HBO, a Disney, a ghd, a Lenovo, Daniel Wellington, az Aria Hotel Budapest, a Marriott Hotel, a Four Seasons Budapest, a Metropolitan Egyetem vagy például a Danone.

A Bridge Budapest ösztöndíjasaként 2014-ben 3 hónapot töltött az Egyesült Államokban, ahova azóta is visszajár, hogy a legjobbaktól tanulhasson és népszerűsítse a startup kultúrát Magyarországon, amit blogján és Élet másképp c. könyvében meg is tett.

A mai napig bevételének jelentős százalékát magába fekteti: folyamatosan járja a világot, hogy a legjobbaktól tanulhasson és kapcsolatokat építhessen, emellett 2015-ben a TEDx San Francicso, 2016-ban a WebSummit önkénteseként dolgozott. Szabadidejében nemzetközi véleményvezérekkel dolgozik, a Huffington Poston futó blogjához a világ legbefolyásosabb embereivel készít interjút (Hayden Cox, WSL, 500 startups, James Chardon - Kristina Bazan menedzsere, stb.).Folyamatosan járja a világot, hogy interjúkat készítsen, vagy épp a legjobbaktól tanuljon, Elizabeth Gilbert, Arianna Huffington, Oprah Winfrey, Deepak Chopra eseményein, workshopjain, előadásain, oktatásain is járt már.

Nóri pillanatnyilag Budapesten tartózkodik, ám idén többek között London, New York, San Francico és Los Angeles is a naptárában szerepel. Minden vágya, hogy a legjobbaktól tanulhasson kreatív írást angolul. 2017-ben két könyvre szerződött kiadójával, a Librivel, és többé már nem titok: idén megjelennek első angol nyelvű könyvei is a nemzetközi piacon.  

A Huffington Post, a startupok, a saját márkája, a könyvei írása mellett nagy sikerű személyes márkaépítés konzultációkat tart, elismert szakemberekkel, és fiatal tehetségekkel dolgozik angolul és magyarul. 

Események:
TECH Fashion Week, San Francisco - Bloggers Connect, Március 3., Panelbeszélgetés
Passioners Talk: Énmárka és Karizma - 4Bro Downtown, Budapest, Beszélgetés
Nomad Cruise Conference, Május, Kolumbia- Portugália, Workshop & Előadás